Over ons

Wij zijn Bouwbedrijf De Haan

We houden van bouwen! Of het nu om kleine of grote projecten gaat, wij zetten altijd die extra stap om onze klant te ontzorgen en advies te geven. Een aanbouw, veranda, dakkapel of een nieuwe badkamer; u bedenkt het en wij maken het. Doordat we een eigen werkplaats hebben, zijn we flexibel in levertijden en kunnen we unieke maatwerkoplossingen bieden.

Ons streven is eenvoudig: uw droomplaatje waarmaken, zonder gedoe.

Over André

André is eigenlijk onze dakenspecialist, maar hij kan werkelijk alles; tegelen, stuccen, timmeren en schilderen; geen klus is te groot of te moeilijk voor hem.

Over Jorn

Onze jongste medewerker, maar aan zijn inzet zie je dat niet terug. Jorn is bij ons als leerling begonnen, maar inmiddels fulltime bij ons in dienst als allround timmerman.

Over Henry

Voor Henry is geen klus te moeilijk en hij gaat graag een stapje verder voor onze klant. Officieel is hij timmerman, maar we hebben al heel wat mooie badkamers van zijn hand opgeleverd.

Over Jannet

Onze administratieve duizendpoot, zonder haar zou het op kantoor een stuk minder gesmeerd lopen (en minder gezellig zijn).

Over Kees

Kees is onze alleskunner; hij komt langs om uw wensen door te nemen, geeft gevraagd en ongevraagd advies over het ontwerp en verzorgt het hele offertetraject. Daarnaast is hij ook regelmatig op de bouw te vinden met een hamer in zijn handen. Kees legt de lat hoog en pas als hij tevreden is, is de klus klaar!

Samenwerkende vakspecialisten

Daarnaast werken we al jaren samen met een groot netwerk aan gespecialiseerde vakmensen, zoals constructeurs, installateurs, schilders, elektriciens, etc.

Onze missie

De Haan Bouwbedrijf is een aannemers- en timmerbedrijf met een passie voor (ver)bouwen en het uitvoeren van (klein) onderhoud en werkt voor particuliere opdrachtgevers en bedrijven. We hebben een eigen werkplaats waar we houten elementen prefabriceren.

Onze missie is om mooie, toekomstbestendige producten te maken waar de klant blij van wordt; het plaatje wat de klant in z’n hoofd heeft helemaal afmaken! Wij voorzien onze klanten van een goed advies en leveren hoogwaardige kwaliteit. Dat doen we binnen de afgesproken tijd.

Daarnaast is het de missie van De Haan om jonge mensen te behouden en op te leiden voor het timmer-vak en zo de liefde voor de bouw door te geven aan de volgende generatie.

Onze visie

De Haan Bouwbedrijf wil de betrouwbare & vakkundige aannemer in de regio zijn voor alle nieuwbouw, aanbouwen, verbouwingen en renovaties. Het is onze ambitie om ons vakmanschap, ervaring en kennis optimaal in te zetten en onze klanten optimaal te ontzorgen; van planning tot en met de eindoplevering.

We willen duurzaam omgaan met materialen en staan open voor andere vormen van bouwen en materialen zoals prefab, demontabel, modulerend en milieuvriendelijke materialen.

Onze kernwaarden

De Haan Bouwbedrijf heeft een aantal kernwaarden die belangrijk zijn voor ons. We willen deze waarden zowel intern naleven als naar onze klant uitdragen De beslissingen die we nemen, leggen we langs de lat van deze kernwaarden. Ze beschrijven onze identiteit en helpen ons om ons gedrag ernaar aan te passen.

  • We zijn deskundig & ervaren

    Een project, of deze nou groot of klein is, op de juiste manier maken, met de juiste materialen is misschien wel de belangrijkste waarde binnen De Haan. Van betekenis zijn binnen onze expertise, kennis en vaardigheden over (ver)bouwen is wat ons drijft. Er is niets wat wij liever doen dan ons vakmanschap en technische bekwaamheid inzetten in zowel de werkplaats of op locatie om klanten te ontzorgen.

  • We zijn betrouwbaar & klantgericht

    Bij De Haan zijn de medewerkers bereid om anderen te ondersteunen, bij te dragen aan het succes van het team en klantgerichte diensten te leveren. We zijn hardwerkende jongens die geen 9 tot 5 mentaliteit hebben en houden van een uitdaging! Voor ons zijn problemen uitdagingen en wij kunnen hier flexibel en creatief mee omgaan. Bij particuliere bouw hebben we oog voor de mens voor wie we het werk doen en afspraak = afspraak!

  • We leveren kwaliteit

    Zowel in voorbereiding als in de uitvoering van werk is de kwaliteit van groot belang voor het bestaan van de organisatie. Het is essentieel dat alles wat De Haan doet van goede kwaliteit is en aan de (wettelijke) normen voldoet. Bij de uitvoering van opdrachten wordt in geen geval ‘de kantjes ervan afgelopen’ om meer marge te creëren, maar uitgevoerd wat is toegezegd en wat voldoet aan de eigen kwaliteitsstandaarden. Deze werkwijze heeft zijn vruchten inmiddels ruimschoots afgeworpen en dit blijft daarom een belangrijke manier van werken voor ons. Het is een werkwijze die door opdrachtgevers wordt gewaardeerd!

  • We ontzorgen de klant

    We begrijpen dat het plannen en uitvoeren van bouw- en renovatieprojecten een complex proces kan zijn, dat vaak gepaard gaat met stress en zorgen. Daarom regelen wij alles; van het eerste contact tot aan de laatste inspectie nemen wij u al het werk uit handen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw visie en het eindresultaat. Vanaf het allereerste contact tot de laatste inspectie, zorgen wij voor elk aspect van uw project met de grootst mogelijke zorg en aandacht.

Offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bouwproject? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.